Loading...

Onze aanpak

Hoe gaan wij te werk?


Hoog tijd voor een doorbraak in uw familiebedrijf? Ontdek hoe wij familiebedrijven helpen groeien over generaties heen.

Kennismaking

We starten met een vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek luisteren we naar jullie uitdagingen en leren we elkaar beter kennen. We achterhalen wat het precieze doel is en onderzoeken of wij hierin iets voor jullie kunnen betekenen. Wij luisteren hierbij uitgebreid naar jullie verhaal. Elke persoon is immers uniek, elke familie is uniek, elk familiebedrijf is uniek.

De weg uitstippelen

Eens het doel helder is, stellen we samen met de betrokken partijen een plan van aanpak op. Hierin bepalen we de diverse stapstenen die nodig zijn om het af te leggen traject op de juiste manier te kunnen bewandelen. Wij worden jullie betrouwbare en neutrale partner doorheen heel dit proces en stellen onze uitgebreide kennis, ervaring en netwerk ter beschikking. Stapsgewijs brengen we het geheel in beweging. Hierin is ruimte voor de ondersteuning van alle betrokken partijen, zowel individueel als in groep.

Samen op stap

Onderweg volgen we jullie en het veranderingsproces continu op. We doen wat nodig is om de vooropgestelde doelen samen te behalen. We stemmen continu af en wandelen samen richting de vooropgestelde doelstelling. Wij begeleiden jullie maandelijks of volgens eigen behoefte en ritme. Gedurende het ganse groeiproces vormen wij een persoonlijk klankbord voor jezelf, jouw familie en jouw bedrijf.

Waar loop jij momenteel op vast?

We sparren graag met jullie over jullie voornaamste uitdaging en hoe het aanwezige potentieel sterker in te zetten in jouw organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend