https://www.voka.be/activiteiten/traject-familiecharter-ga-voor-een-gelukkige-familie-en-voorkom-conflicten

Deze cursus richt zich tot die leidinggevenden die in hun dagelijkse activiteiten hun intuïtief buikgevoel willen aanscherpen en vertrouwen.

Het is een bekend gegeven dat de meest succesvolle leiders naast een grote dosis gezond verstand en doorzettingsvermogen vooral een goed ontwikkelde intuïtie hebben die ze zeer zelfbewust in hun zakelijke context weten te gebruiken. Meestal wordt dit benoemd als 'een neus voor zaken'. Wist u dat dit vermogen sterk kan ontwikkeld en getraind worden?

Daarnaast blijkt dat wie zijn intuïtie goed ontwikkelt in één beweging ook leert om zich mentaal beter op te laden, een sterkere vitaliteit ontwikkelt en met méér energie in het leven staat.

Deze cursus bij EPECA richt zich tot die leidinggevenden die in hun dagelijkse activiteiten hun intuïtief buikgevoel willen aanscherpen en vertrouwen. Dit om de kwaliteit van zakelijke opportuniteiten beter in te schatten of de kwaliteit van de relatie in uw team te versterken. Dit leren vertrouwen op uw gevoel valt hier te beschouwen als een extra uitbreiding van uw rationeel evaluatie vermogen.

Alle informatie & inschrijven voor de volgende editie