https://www.voka.be/activiteiten/traject-familiecharter-ga-voor-een-gelukkige-familie-en-voorkom-conflicten

Exclusieve formule: laat u begeleiden door experten en inspireren door andere familiebedrijven in een uniek kader!

Bent u het volgende familiebedrijf met een familiecharter? Als eigenaar van een familiebedrijf beseft u ongetwijfeld hoe belangrijk het is om duidelijke afspraken te maken tussen familiale aandeelhouders, andere familieleden en het management.

Toch zien we dat zeer weinig familiebedrijven hun spelregels formeel vastleggen, wat op termijn wel eens grote problemen kan opleveren.

Daarom creëerden we samen met VOKA een exclusieve formule. In een uniek kader schrijft u, samen met experten en andere familiebedrijven, een familiecharter op maat van uw bedrijf.

Hoe gaan we aan de slag? Op de kick-off ontmoet u andere familiebedrijven en deelt het gastbedrijf zijn opgedane kennis en ervaringen tijdens dit proces. We gaan dieper in op vragen zoals waarom u een familiecharter schrijft en wat het DNA van uw familie en bedrijf is.

Tijdens de tweedaagse zullen alle fundamentele vragen die beantwoord kunnen worden aan bod komen: tewerkstelling en verloning van familie in uw bedrijf, familiaal eigenaarschap, algemene leiding, communicatie en bestuur van het familiebedrijf.

Aan de hand van deze vragen en antwoorden zal u in staat zijn zelf uw familiecharter te schrijven, op maat van úw bedrijf. Als familiaal ondernemer krijgt u bovendien de ruimte om dat charter samen met uw familie te schrijven.

Zowel tijdens de tweedaagse als nadien kan u rekenen op individuele en collectieve feedback waar nodig. We organiseren nadien ook nog twee schrijf- en feedbacksessies.

Experten: Kirsten Coeck en Vincent Molly van Familymind.

Meer lezen & inschrijven voor het Traject FamiliecharteR BIJ VOKA 

(Persoonlijk begeleid worden door Familymind? Dat kan ook. Lees hier meer >)