Loading...

Vrints

Vrints is een familiaal carrosseriebedrijf uit Essen. Sinds de oprichting in 1979 is Vrints carrosserie uitgegroeid tot een autoriteit in de branche als het om autoschadeherstellingen gaat.

De uitdaging

Tijdens de ontmoeting met Familymind hadden de 3 kinderen net het bedrijf van hun ouders overgenomen. De kinderen en hun ouders hadden Familymind uitgenodigd om over hun bezorgdheden te praten. Ze kwamen als familie heel goed overeen, maar maakten zich zorgen om de harmonie binnen de familie als ze samen ook een bedrijf zouden leiden. En wat dienden ze vooral te doen indien er toch conflicten of spanningen zouden komen.

Het werk & de resultaten

Na dieper inzoomen op hun bezorgheden, merkten we al snel dat er niet echt gesproken werd over elkaars rol, de individuele toekomstvisies,... Deze onderwerpen werden vermeden uit zorg voor het goede harmonieuze familiesysteem. Samen besloten ze onder begeleiding van Familymind een overdrachtsplan uit te schrijven. Op deze manier zouden ze alle cruciale topics in het familiebedrijf stap voor stap aansnijden op een veilige manier. We spraken over hun visie, tewerkstelling en verloning van de familie in hun bedrijf, familiaal eigenaarschap, algemene leiding, communicatie en bestuur in het familiebedrijf. Stap voor stap kwamen ze tot een gedeelde visie rond deze topics, wat de familie Vrints vertrouwen gaf voor het behoud van de harmonie in de familie en vertrouwen in de verdere groei van hun bedrijf.

De toekomst

En we gaan samen nog verder op reis. Maandelijks faciliteren wij met de kinderen een gesprek over zichzelf, de familie en de professionalisering in hun bedrijf. Telkens stellen we nieuwe doelstellingen en zo blijft dit mooi familiebedrijf verder groeien.

In onze podcast vertellen Ellen en Jeroen van Vrints over hun ervaringen met Familymind & STRAIO:

Waar loop jij momenteel op vast?

We sparren graag met jullie over jullie voornaamste uitdaging en hoe het aanwezige potentieel sterker in te zetten in jouw organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend